15 March 2008

sub semnul lui 666

asta a fost nota de plata. chinezii astia ne-au taxat la bob de orez, dar ne-au si tratat bine papilele gustative si ne-au rotunjit burticile

motiv pentru care am decis sa iesim in parc, sa ne miscam putin in leaga. asta, si faptul ca radeam din neant la toate ineptiile si se cerea o cura de aer rece.

de aici, am pasit sub semnul lui 13. ca in cei 13 ani de singur acasa ca frate-miu e la biliard, tata in spital si mama lucreaza de noapte. si sunt tare curios daca ai luat micul dejun in genunchi.

copiii din ziua de azi stiu atatea despre sex si despre viata incat este infricosator. ca na, de, am ramas fara expresia si cand o sa se faca mare o sa ... cucu, bau cine cacao cu lapte mai poate sa mai completeze asa ceva dupa ce minunea care iti ajunge pana la buric te anunta ca e ud tot si ca vrea sa mearga cu tine pana in spatele blocului sa isi sparga noada in timp ce iti ia virginitatea (baiat finut, a zis sa nu ne insulte puritatea, asa din prima noapte)

cine mai stie copii de 13 ani, varsta cu ghinion, cand rad trei femei nebune de tine, noapte, in parc, care nu stiu totul despre sex sa dea de stire. as vrea sa stiu daca au vazut lumina in ultimii 8 ani

No comments: